• recepcja@hotelkur.pl
  • + 48 89 521 47 00

Podstrona Bal Sylwestrowy - Hotel Kur

Bal Sylwestrowy 2018

 

Zapraszamy do rezerwacji ilość miejsc ograniczona !

 

Poniżej przedstawiamy menu :

 

Przystawka:

Jagnięcina po karaibsku z pikantną papryczką i limonką

 

Zupa:

Krem z pieczonych warzyw z mozzarellą ziołową

 

Danie główne:

Pierś kurczaka nadziewana chutney jabłkowym z chirizzo z crustem orzechowo-ziołowym na puree ziemniaczano-pietruszkowo-marchwiowym w sosie pomarańczowym z trawa żubrową

 

II POSIŁEK – LIVE COOKING

w roli głównej makarony

 

III POSIŁEK – bufet gorący:

– bitki z polędwiczki wieprzowej w sosie pietruszkowym

– zrazy wołowe w sosie własnym

– kurczak na salsie

– filet z pstrąga w sosie chrzanowo-musztardowym

– pieczone ziemniaki

– grillowane warzywa

 

IV POSIŁEK – bufet gorący:

– zupa forszmak z kurczakiem

 

Zimny bufet wytrawny:

– karkówka na ostro z suszonymi pomidorami i kaparami

– boczek w ziołach

– schab gotowany w kminie rzymskim i czosnku

– carpaccio wołowe podane na rukoli z kremem balsamicznym i orzechami włoskimi

– mini babeczki z musami /bazylia/orzech/kurczak/pieczona papryka

– mini burrito w cieście fillo

– krewetki na maśle czosnkowym z ananasem

– mus z pieczonego buraka posypany kozim serem i pudrem orzechowym

– mini galaretki z dodatkami /kurczak/cytrusowo-rybna/z piklami

– sałata z marynowanym stekiem tuńczyka i piklowanymi warzywami

– sałata z granatem, pomarańczami, pestkami słonecznika i dressingiem z mango

– sałata z grillowanym kurczakiem i sosem vinegrette

 

Candy bar:

– pralinki

– mini tarty

– cupcakes

– desery bankietowe

 

O północy lampka wina musującego

 

Napoje:

– woda, soki, lemoniada

 

Dla Gości przygotowaliśmy również specjalny pakiet na nocleg więcej szczegółów na naszej stronie