Atmosfera zbliżających się Świąt sprzyja spotkaniom. To czas, kiedy można podsumować mijający rok, podziękować pracownikom i kontrahentom.

Zachęcamy do skorzystania ze specjalnej oferty Restauracji Tatarak. Państwa spotkanie firmowe zyska ciepły, rodzinny charakter dzięki świątecznemu wystrojowi naszej restauracji i starannie opracowanemu menu kolacji wigilijnej.

Skontaktuj się z nami! :-)

Tel: 728 849 150

mail: biuro@hotelkur.pl

✰✰✰✰✰

 

Wystrzałowy pakiet Sylwestrowy oraz wyśmienity

brunch noworoczny tylko w Hotelu Kur ***

Koniec roku kalendarzowego zbliża się wielkimi krokami. Z tej okazji chcielibyśmy Państwa zaprosić do skorzystania z naszego sylwestrowego pakietu.

Oferta skierowana jest dla osób, które w szampańskim klimacie pragną przywitać nadchodzący rok, zapewniamy dobrą zabawę oraz komfortowy wypoczynek.

 

W ofercie:

- Dwa noclegi w komfortowym pokoju 2-osobowym

-Noworoczny Brunch w godzinach 10.00 – 13.00

-Welcome drink 30.12.17

-Wyjątkowa obiadokolacja na każdy dzień pobytu

-Możliwość udziału w naszym Sylwestrowym balu w rytmach disco

- Regeneracyjny seans w hotelowej saunie

-Doba przedłużona  do godziny 15.00

-Dostęp do piłkarzyków, bilarda, darta

-Bezprzewodowy internet oraz monitorowany parking.

- Sylwestrowa loteria,  do wygrania  butelka wina musującego  oraz voucher na 50 zł do wykorzystania w Restauracji Tatarak.

 

Cena: 700 zł

 

*Biorąc udział w naszym Sylwestrowym balu na pakiet otrzymasz 10% zniżki.

* Pakiet obowiązuje w dniach 30.12.2017 - 01.01.2018

* Obiadokolacja 31.12.17  serwowana do godziny 16.00

* Dnia 31.12.17 będzie tradycyjne śniadanie w formie bufetu.

 

Rezerwacja pod numerem telefonu: 89/ 521 47 00 lub mailowo: recepcja@hotelkur.pl

 

_____________________________________________________________________

 

 

 

Rozpalmy grudniową noc! Gorące rytmy disco pełne dynamiki z pewnością rozgrzeją naszych Gości w ten wyjątkowy wieczór i pozwolą przywitać Nowy Rok w doskonałym nastroju. Świetna muzyka i dobre jedzenie to nasz przepis na udanego sylwestra. Fotobudka pozwoli uchwycić te cudowne momenty.

Toast noworoczny wzniesiemy podziwiając oszałamiający widok rozświetlonego tysiącami fajerwerków nieba! Zapraszamy na najbardziej szalonego Sylwestra w Olsztynie!

 

MENU SYLWESTROWE

PRZYSTAWKA: pastrami z rostbefu podane na jadalnej ziemi

ZUPA: consome z kuleczkami mięsnymi

DANIE GŁÓWNE: wellington z polędwicy wieprzowej z ziemniakami duchesse, fasolką szparagową i sosem demi

DESER: panna cotta z mlekiem kokosowym podana z sosem malinowym

BUFET ZIMNY:
- rolada z kaczki
- gravlax z łososia na cieście francuskim
- tatar z pstrąga wędzonego
- wędzony jesiotr
- wędzone krewetki
- boczek w ziołach
- wędzona słonina
- pieczona karkówka na ostro
- pasztet z dzika
- śledź holenderski
- kopertki z nadzieniem warzywnym w cieście filo
- smalczyk z żubrówką
- sałata z serami pleśniowymi
- sałata z burakiem i orzechami
- sałata z paskami polędwiczki wieprzowej
- chrupiące pieczywo

BUFET GORĄCY:
- sandacz panierowany w pestkach dyni
- pierś z kurczaka nadziewana mozzarellą owinięta w boczku
- żeberka wołowe w sosie barbeque
- lasagna wegetariańska z bakłażanem i cukinią
- ragout z dzika
- opiekane ziemniaki, ryż z warzywami, kasza gryczana z grzybami, warzywa grillowane, warzywa gotowane, surówka coleslaw
- żur warmiński

OPEN BAR:
- kawa, herbata
- soki owocowe
- napoje gazowane

 

BUFET SŁODKI:
- selekcja ciast
- mini desery
- faworki

 

Cena: 275 zł/os.

 

Rezerwacja pod numerem telefonu: 89/ 521 47 00 lub mailowo: recepcja@hotelkur.pl

ul. Bałtycka 89, 10-189 Olsztyn
tel.: + 48 89 521 47 00

biuro: hotel@hotelkur.pl
rezerwacje: recepcja@hotelkur.pl

GPS: 53° 47’46.85” N | 20° 25’45.90” E

05.12 - 24.12.2017
ŚWIĘTA NA WYNOS
28.11 - 24.12.2017
WIGILIA FIRMOWA
31.12 - 01.01.2018
SYLWESTER 2017