• recepcja@hotelkur.pl
  • + 48 89 521 47 00

Podstrona Andrzejki Bal - Hotel Kur

Bal Andrzejkowy 2019

 

MENU ANDRZEJKOWE 

 

Bufet dań gorących:

Zupa meksykańska z dynią i wołowiną

Polędwiczki wieprzowe w salsie pomidorowej z curry

Pałki kurczaka w tempurze ziołowej

Dorsz w sosie imbirowo-limonkowym

Kopytka szafranowe z pietruszką

Zapiekanki ziemniaczano-cebulowe

Mix warzyw w emulsji winno-miodowej z sezamem

Barszcz ukraiński

Bufet dań zimnych:

Kieszonki z filo z farszem /mięsnym, warzywnym /

Tatar ze śledzia na pumperniklu

Domowy pasztet podany na wiejskiej grzance z konfiturą z czerwonej cebuli

Rolada z kurczaka z orzechami, żurawiną i chrzanem

Mix babeczek z pastami /serowa, paprykowa, suszone pomidory/

Boczek, karkówka z czosnkiem i kaparami, schab ze śliwką i morelą

Bufet sałatkowy / grecka, kurczakiem, kaczką/

Sery regionalne

Wątróbka drobiowa ze śliwką otulona boczkiem

Stół słodki

Napoje: kawa, herbata, woda, soki, gazowane

 

PROMOCYJNE CENY NOCLEGU

Pokój 1-osobowy : 150 zł/doba

Pokój 2-osobowy : 190 zł/doba

W cenę wliczone jest : śniadanie, parking